Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 280

MSZ EN ISO 6887-4:2006 Magyar nyelvű! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 4. rész: A tejtől és tejtermékektől, a hústól és hústermékektől, valamint a haltól és haltermékektől különböző termékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-4:2003)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 20838:2006 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) az élelmiszer-eredetű patogén mikroorganizmusok kimutatására. A minőségi módszerek kibővítésének és kimutatásának követelményei (ISO 20838:2006)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 20837:2006 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) az élelmiszer-eredetű patogén mikroorganizmusok kimutatására. A minőségi kimutatás minta-előkészítésének követelményei (ISO 20837:2006)

Kosárba tesz

MSZ ISO 15213:2006 Magyar nyelvű! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer az anaerob körülmények között növekedő szulfitredukáló baktériumok megszámlálására

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21187:2006 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Tej és tejtermékek. A bakteriológiai minőség kvantitatív meghatározása. Útmutató a rutin- és a referencia-módszer eredményei közötti átszámítási tényező megállapításához és igazolásához (ISO 21187:2004)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21871:2006 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a kis számú, feltételezhetően Bacillus cereus baktériumok meghatározására. Legvalószínűbbszám-technika és kimutatási módszer (ISO 21871:2006)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 10272-1:2006 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a Campylobacter spp. kimutatására és számlálására. 1. rész: Kimutatási módszer (ISO 10272-1:2006)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21187:2006 Magyar nyelvű! Visszavont!

Tej. A bakteriológiai minőség kvantitatív meghatározása. Útmutató a rutin- és a mértékadó módszer eredményei közötti átszámítási tényező megállapításához és igazolásához (ISO 21187:2004)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22174:2005 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) az élelmiszer-eredetű patogén mikroorganizmusok kimutatására. Általános követelmények és meghatározások (ISO 22174:2005)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22174:2005 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) az élelmiszer-eredetű patogének kimutatására. Általános követelmények és meghatározások (ISO 22174:2005)

Kosárba tesz