Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 21187:2006
Dokumentumazonosító
640302
Cím
Tej és tejtermékek. A bakteriológiai minőség kvantitatív meghatározása. Útmutató a rutin- és a referencia-módszer eredményei közötti átszámítási tényező megállapításához és igazolásához (ISO 21187:2004)
Angol cím
Milk. Quantitative determination of bacteriological quality. Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between routine method results and anchor method results (ISO 21187:2004)
Alkalmazási terület
ISO 21187|IDF 196:2004 gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of a routine method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the bacteriological quality of milk.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2006-05-01
A visszavonás napja
2021-08-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 21187:2005; idt ISO 21187:2004
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 428553) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 21187:2006

2006-05-01 - 2021-08-01