Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 4900 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 2714-2:1989
Dokumentumazonosító
063487
Cím
Sajt, ömlesztett sajt és túró kémiai és fizikai vizsgálata. A víz- és a szárazanyag-tartalom meghatározása
Angol cím
Chemical and physical test for cheese, processed cheese and curd. Determination of water and solid content
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1989-12-01
A visszavonás napja
2013-03-01
További adatok
Forrás
eqv KGST SZT 1736-79:1979; eqv ISO 5534:1985
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék; 2012/11: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 577486) ,
oldalszáma
4 oldal; B kategória
ára
Nettó: 4900 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6174 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6223 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 2714-2:1989

1989-12-01 - 2013-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok