Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5534:2004
Dokumentumazonosító
135550
Cím
Sajtok és ömlesztett sajtok. A szárazanyag-tartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 5534:2004)
Angol cím
Cheese and processed cheese. Determination of the total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)
Alkalmazási terület
E szabvány referencia-módszert ír elő a sajtok és ömlesztett sajtok összes szárazanyag-tartalmának meghatározására. MEGJEGYZÉS: Ez a módszer nem alkalmazható a FAO/WHO Alapelvek Kódexének A-8-as szabványában meghatározott módon előkészített ömlesztett sajtokra.
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2004-11-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5534:2004; idt ISO 5534:2004
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 425834) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5534:2004

2004-11-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok