Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 16910 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 5530-2:2013
Dokumentumazonosító
157244
Cím
Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 2. rész: A reológiai tulajdonságok meghatározása extenzográffal
Angol cím
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
Alkalmazási terület
Az ISO 5530 szabványsorozatnak ez a része extenzográffal végzett nyújtásvizsgálati módszert tartalmaz a búzalisztből készült tészta reológiai tulajdonságainak meghatározására. A rögzített terhelési-nyújtási görbe a lisztek általános minőségének és a javítószerek hatásának értékelésére használatos. A módszer búzából (Triticum aestivum L.) előállított kísérleti és kereskedelmi lisztekre alkalmazható. MEGJEGYZÉS: Az ISO 5530 szabványsorozatnak ez a része az ICC 114 [3] alapján készült.
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2013-12-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5530-2:2014; idt ISO 5530-2:2012
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2015/03: Közlemény
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 255714) ,
oldalszáma
17 oldal; XY kategória
ára
Nettó: 16910 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 21307 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 21476 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 5530-2:2013

2013-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok