Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11290 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 23319:2022
Dokumentumazonosító
179425
Cím
Sajtok és ömlesztett sajtok, kazeinek és kazeinátok. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (ISO 23319:2022)
Angol cím
Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates. Determination of fat content. Gravimetric method (ISO 23319:2022)
Alkalmazási terület
This document specifies a method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products containing lactose of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids, and all types of caseins and caseinates. The method is not applicable to fresh cheese types containing, for example, fruits, syrup or muesli. For such products, the Schmid-Bondzynski-Ratzlaff (SBR) principle is not applicable due to high concentrations of sugars. For these products, the method using the Weibull-Berntrop principle (see ISO 8262-3 | IDF 124-3[4]) is appropriate.
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2022-10-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 23319:2022; idt ISO 23319:2022
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1032196) ,
oldalszáma
25 oldal; M kategória
ára
Nettó: 11290 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 14225 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 14338 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 23319:2022

2022-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok