Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1735:2004
Dokumentumazonosító
135549
Cím
Sajtok és ömlesztett sajtok. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 1735:2004)
Angol cím
Cheese and processed cheese products. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004)
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány referencia-módszert ír elő valamennyi típusú sajt és ömlesztett sajt zsírtartalmának meghatározására, amelyek laktóz-tartalma a zsírmentes szárazanyag-tartalomban 5%-nál (m/m) kevesebb.
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2004-11-01
A visszavonás napja
2022-10-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 1735:2004; idt ISO 1735:2004
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 251999) ,
oldalszáma
19 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1735:2004

2004-11-01 - 2022-10-01