Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 1787:2022
Dokumentumazonosító
179424
Cím
Élelmiszerek. A besugárzottság ESR-spektroszkópiás kimutatása cellulóztartalmú élelmiszerekből
Angol cím
Foodstuff. Detection of irradiated foodstuff containing cellulose by ESR spectroscopy
Alkalmazási terület
This document specifies a method for the detection of foodstuff containing cellulose which have been treated with ionizing radiation, by analysing the electron spin resonance (ESR) spectrum, also called electron paramagnetic resonance (EPR) spectrum, of the foodstuff, see [1] to [13]. Interlaboratory studies have been successfully carried out with pistachio nut shells, [14] to [18], paprika powder [19] and [20] and fresh strawberries [21]. However, it has been shown that chemical bleaching of nuts in shells can lead to comparable signals. For further information, see Clause 8 on limitations.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2022-10-01
További adatok
Forrás
idt EN 1787:2022
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
882/2004/EK a takarmány- és élelmiszerjog, valamint az állat-egészségügyi és az állatok kíméletére vonatkozó szabályok követelményeinek történő megfelelés ellenőrzésének biztosítása céljából végrehajtott hatósági ellenőrzésekről (FEE3); 2017/625/EU (FEE310)
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 575682) ,
oldalszáma
17 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ EN 1787:2022

2022-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok