Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11290 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6887-4:2017
Dokumentumazonosító
665587
Cím
Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 4. rész: Különféle termékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-4:2017)
Angol cím
Microbiology of the food chain. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017)
Alkalmazási terület
This document specifies rules for the preparation of samples and dilutions for the microbiological examination of specific food products not covered in other parts of ISO 6887, which deal with more general categories. This document covers a wide range of miscellaneous products, but does not include new products brought on to the market after publication. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and dilutions for microbiological examination. This document excludes preparation of samples for both enumeration and detection test methods when preparation details are specified in the relevant International Standards. This document is applicable to the following products: — acidic (low pH) products; — hard and dry products; — dehydrated, freeze-dried and other low aw products (including those with inhibitory properties); — flours, whole cereal grains, cereal by-products; — animal feed, cattle cake, kibbles and pet chews; — gelatine (powdered and leaf); — margarines, spreads and non-dairy products with added water; — eggs and egg products; — bakery goods, pastries and cakes; — fresh fruit and vegetables; — fermented products and other products containing viable microorganisms; — alcoholic and non-alcoholic beverages; — alternative protein products.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2017-07-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 6887-4:2017; idt ISO 6887-4:2017
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2019/07: Helyesbítés
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 643834) ,
oldalszáma
24 oldal; M kategória
ára
Nettó: 11290 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 14225 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 14338 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6887-4:2017

2017-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok