Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1854:2009
Dokumentumazonosító
646995
Cím
Savósajt. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 1854:2008)
Angol cím
Whey cheese. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:2008)
Alkalmazási terület
ISO 1854¦IDF 59:2008 specifies the reference method for the determination of fat content of whey cheese. The method is not applicable to products which do not dissolve completely in ammonia solution or which contain free fatty acids in significant quantities.
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 1854:2008; idt ISO 1854:2008
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 409812) ,
oldalszáma
19 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1854:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok