Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1854:2000
Dokumentumazonosító
101115
Cím
Savósajt. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 1854:1999)
Angol cím
Whey cheese. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:1999)
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-09-01
A visszavonás napja
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 1854:1999; idt ISO 1854:1999
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 192555) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1854:2000

2000-09-01 - 2009-03-01