Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 14180 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 21187:2021
Dokumentumazonosító
177225
Cím
Tej. A mikrobiológiai minőség kvantitatív meghatározása. Útmutató az alternatív és a mértékadó módszer eredményei közötti átszámítási tényező megállapításához és igazolásához (ISO 21187:2021)
Angol cím
Milk. Quantitative determination of microbiological quality. Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)
Alkalmazási terület
This document gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of an alternative method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the microbiological quality of milk. NOTE The conversion relationship can be used a) to convert results from an alternative method to the anchor basis or b) to convert results/limits, expressed on an anchor basis, to results in units of an alternative method.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2021-08-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 21187:2021; idt ISO 21187:2021
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1079001) ,
oldalszáma
30 oldal; R kategória
ára
Nettó: 14180 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 17867 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 18009 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 21187:2021

2021-08-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok