Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5534:2004
Dokumentumazonosító
635550
Cím
Sajtok és ömlesztett sajtok. A szárazanyag-tartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 5534:2004)
Angol cím
Cheese and processed cheese. Determination of the total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies the reference method for the determination of the total solids content of cheese and processed cheese. NOTE This method may not be applicable to processed cheese preparations as defined in the FAO/WHO Code of Principles Standard A-8.
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2004-11-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5534:2004; idt ISO 5534:2004
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 425834) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5534:2004

2004-11-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok