Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5764:2003
Dokumentumazonosító
624999
Cím
Tej. A fagyáspont meghatározása. Termisztorkrioszkópos módszer (referencia-módszer) (ISO 5764:2002)
Angol cím
Milk. Determination of freezing point. Thermistor cryoscope method (Reference method) ISO 5764:2002)
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2003-07-01
A visszavonás napja
2009-10-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5764:2002; idt ISO 5764:2002
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5764:2003

2003-07-01 - 2009-10-01