Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 3727:2000
Dokumentumazonosító
101305
Cím
Vaj. A víz-, a zsírmentes szilárd szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása ugyanazon vizsgálati mintában (Referencia-módszer) (ISO 3727:1977)
Angol cím
Butter. Determination of water, solids-not-fat and fat contents on the same test portion (Reference method) (ISO 3727:1977)
ICS
67.100.20 Vaj
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2000-10-01
A visszavonás napja
2002-07-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 3727:1995; idt ISO 3727:1977
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 457924) ,
oldalszáma
5 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 3727:2000

2000-10-01 - 2002-07-01