Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 1787:2001
Dokumentumazonosító
613298
Cím
Élelmiszerek. A besugárzottság kimutatása cellulóztartalmú élelmiszerekből ESR-spektroszkópiás módszerrel
Angol cím
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing cellulose by ESR spectroscopy
Alkalmazási terület
This draft European Standard specifies a method for the detection of foods containing cellulose which have been treated with ionizing radiation, by analysing the electron spin resonance (ESR) spectrum, also called electron paramagnetic resonance (EPR) spectrum, of the food, see (1) to (13). Interlaboratory studies have been successfully carried out with pistachio nut shells, (14) to (18), paprika powder, (19) and (20), and fresh strawberries (21).
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2001-05-01
A visszavonás napja
2022-10-01
További adatok
Forrás
idt EN 1787:2000
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
oldalszáma
8 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ EN 1787:2001

2001-05-01 - 2022-10-01