Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8640 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 7208:2000
Dokumentumazonosító
601118
Cím
Fölözött tej, savó és író. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (Referencia-módszer) (ISO 7208:1999)
Angol cím
Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 7208:1999)
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2000-09-01
A visszavonás napja
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 7208:1999; idt ISO 7208:1999
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
oldalszáma
16 oldal; H kategória
ára
Nettó: 8640 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10886 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 7208:2000

2000-09-01 - 2009-03-01