Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 7208:1991
Dokumentumazonosító
064325
Cím
A fölözött tej, a savó és az író zsírtartalmának meghatározása gravimetriás módszerrel
Angol cím
Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method)
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1991-11-01
A visszavonás napja
2000-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO 7208:1984
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1450969) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 7208:1991

1991-11-01 - 2000-09-01