Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6887-3:2017/A1:2021
Dokumentumazonosító
176618
Cím
Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 3. rész: A halak és a halászati termékek előkészítésének specifikus szabályai. 1. módosítás: Minta-előkészítés nyers tengeri csigák esetén (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020)
Angol cím
Microbiology of the food chain. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products. Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020)
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2021-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 6887-3:2017/A1:2020; idt ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 491367) ,
oldalszáma
8 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6887-3:2017/A1:2021

2021-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok