Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6647-2:2021
Dokumentumazonosító
176615
Cím
Rizs. Az amilóztartalom meghatározása. 2. rész: Spektrofotometriás rutinmódszer zsírtalanító eljárás nélkül és kalibrálás rizsstandardok alapján (ISO 6647-2:2020)
Angol cím
Rice. Determination of amylose content. Part 2: Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards (ISO 6647-2:2020)
Alkalmazási terület
This document specifies two simplified routine methods for the determination of the amylose mass fraction of milled rice, non-parboiled. The main difference between the two methods is the dispersion procedure: method A specifies hot dispersion, and method B specifies cold dispersion. Both methods are applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %. NOTE These methods describe simplified procedures for the preparation of samples, which are frequently used in routine laboratories. The methods use the same reagents as the reference method (see ISO 6647-1), but omit the defatting step. Rice samples where the amylose mass fraction has been determined by the reference method are used as standards.
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2021-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 6647-2:2020; idt ISO 6647-2:2020
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 787722) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6647-2:2021

2021-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok