Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 15948:2021
Dokumentumazonosító
176613
Cím
Gabonafélék. A nedvesség- és a fehérjetartalom meghatározása. Közeli infravörös spektroszkópiás módszer teljes gabonaszemekre
Angol cím
Cereals. Determination of moisture and protein. Method using Near-Infrared Spectroscopy in whole kernels
Alkalmazási terület
This document defines a routine method for the determination of moisture and protein contents in whole kernels of wheat and barley using near infrared spectroscopy in the constituent ranges: — for wheat: — moisture content minimum range from 8 % to 22 %; — protein content minimum range from 7 %DM to 20 %DM. — for barley: — moisture content minimum range from 8 % to 22 %; — protein content minimum range from 7 %DM to 16 %DM. This document describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2021-03-01
További adatok
Forrás
idt EN 15948:2020
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 545387) ,
oldalszáma
16 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN 15948:2021

2021-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok