Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8640 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6887-2:2017
Dokumentumazonosító
165585
Cím
Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták előkészítése, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 2. rész: A hús és a húskészítmények előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-2:2017)
Angol cím
Microbiology of the food chain. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2017)
Alkalmazási terület
Ez a dokumentum olyan hús- és húskészítmény-minták mikrobiológiai vizsgálat céljára való előkészítésének és szuszpenziókészítésének szabályait írja le, amelyek az ISO 6887-1-ben leírtaktól eltérő előkészítést igényelnek. Az ISO 6887-1 az alapszuszpenzió és a hígítások mikrobiológiai vizsgálatra történő elkészítésének általános szabályait írja le. Ez a dokumentum nem tartalmazza a vonatkozó nemzetközi szabványokban előírt kimutatási és számlálási vizsgálati módszerhez tartozó minta-előkészítés részleteit. Ez a dokumentum a következő friss, nyers és feldolgozott húsra, baromfira és vadra, valamint termékeikre alkalmazható: – hűtött vagy fagyasztott; – pácolt vagy fermentált; – darált vagy aprított; – húskészítmények; – mechanikusan szeparált hús; – főtt húsok; – szárított és füstölt húsok, különböző mértékben szárítva; – koncentrált húskivonatok; – a hasított testek kimetszett és tamponmintái. Ez a dokumentum nem tartalmazza a hasított testek mintavételezését (lásd az ISO 17604-et) és az elsődleges termelési szakaszból származó minták előkészítését (lásd az ISO 6887-6-ot).
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2017-07-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 6887-2:2017; idt ISO 6887-2:2017
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 583036) ,
oldalszáma
15 oldal; H kategória
ára
Nettó: 8640 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10886 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10973 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6887-2:2017

2017-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok