Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8810 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 6369-6:2013
Dokumentumazonosító
156144
Cím
Lisztvizsgálati módszerek. 6. rész: A tészták fizikai tulajdonságai. A magyar minőségi értékszám (MÉSZ) meghatározása és értékelése
Angol cím
Wheatflour test methods. Part 6: Physical characteristics of doughs. Determination of Hungarian Quality Number and evaluation
Alkalmazási terület
Ezt a módszert a búza (Triticum aestivum L.) kísérleti és kereskedelmi lisztjeinek minősítésére alkalmazzuk
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2013-08-01
A visszavonás napja
2017-02-01
További adatok
Forrás
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 143818) ,
oldalszáma
8 oldal; XY kategória
ára
Nettó: 8810 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11101 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11189 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ 6369-6:2013

2013-08-01 - 2017-02-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok