Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8640 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 5530-1:2003
Dokumentumazonosító
126175
Cím
Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 1. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása farinográffal
Angol cím
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2003-10-01
A visszavonás napja
2013-08-01
További adatok
Forrás
idt ISO 5530-1:1997
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2005/04: Helyesbítés
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 246482) ,
oldalszáma
15 oldal; H kategória
ára
Nettó: 8640 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10886 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10973 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 5530-1:2003

2003-10-01 - 2013-08-01

Utódok