Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11980 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 13299:2010
Dokumentumazonosító
150261
Cím
Érzékszervi vizsgálatok. Módszertan. Általános útmutató az érzékszervi profil kialakításához (ISO 13299:2003)
Angol cím
Sensory analysis. Methodology. General guidance for establishing a sensory profile (ISO 13299:2003)
Alkalmazási terület
ISO 13299:2003 describes the overall process for developing a sensory profile. Sensory profiles can be established for products such as foods and beverages, and can also be useful in studies of human cognition and behaviour. Some applications of sensory profiling are: to develop or change a product; to define a product, production standard or trading standard in terms of its sensory attributes; to study and improve shelf-life; to define a reference fresh product for shelf-life testing; to compare a product with a standard or with other similar products on the market or under development; to map a product's perceived attributes for the purpose of relating them to factors such as instrumental, chemical or physical properties, and/or to consumer acceptability; to characterize by type and intensity the off-odours or off-tastes in a sample of air or water (e.g. in pollution studies).
ICS
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2010-09-01
A visszavonás napja
2016-08-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 13299:2010; idt ISO 13299:2003
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 884526) ,
oldalszáma
29 oldal; N kategória
ára
Nettó: 11980 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15095 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15215 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 13299:2010

2010-09-01 - 2016-08-01