Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 1854:2009
Dokumentumazonosító
146995
Cím
Savósajt. A zsírtartalom meghatározása. Gravimetriás módszer (referencia-módszer) (ISO 1854:2008)
Angol cím
Whey cheese. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:2008)
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány referencia-módszert ír elő savósajt zsírtartalmának meghatározására. A módszer nem alkalmazható olyan termékekre, amelyek nem oldódnak fel teljesen az ammóniaoldatban vagy jelentős mennyiségű szabad zsírsavat tartalmaznak. MEGJEGYZÉS: Ha a savósajt nem oldódik fel teljesen az ammóniaoldatban vagy jelentős mennyiségű szabad zsírsavat tartalmaz (ez csak kivételes esetekben fordul elő és az eltérő szagáról felismerhető), akkor a meghatározás kisebb eredményt ad. Ilyen termékek esetében a Weibull–Berntrop-elvet alkalmazó módszerrel kell a meghatározást elvégezni (lásd az ISO 8262-3-IDF 124-3[3]-et).
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2009-03-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 1854:2008; idt ISO 1854:2008
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 409812) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 1854:2009

2009-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok