Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 7889:2009
Dokumentumazonosító
146728
Cím
Joghurt. A jellemző mikroorganizmusok meghatározása. Telepszámlálásos eljárás 37 °C-on
Angol cím
Yogurt. Enumeration of characteristic microorganisms. Colony-count technique at 37°C
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány a joghurt jellemző mikroorganizmusainak meghatározására alkalmas vizsgálati módszert ad meg, telepszámlálásos eljárással, 37 °C-on. A módszer olyan joghurtokra alkalmazható, amelyekben mindkét jellemző mikroorganizmus (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus és Streptococcus thermophilus) élő formában van jelen.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.100.99 Egyéb tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2009-01-01
További adatok
Forrás
idt ISO 7889:2003
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 221420) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 7889:2009

2009-01-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok