Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 68

MSZ CEN ISO/TS 23758:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Irányelvek a tejben és tejtermékekben lévő állatgyógyászati gyógyszerek szermaradékainak kimutatására szolgáló kvalitatív szűrési módszerek validálásához (ISO/TS 23758:2021)

Kosárba tesz

MSZ ISO 8262-3:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tejtermékek és tejalapú élelmiszerek. A zsírtartalom meghatározása Weibull–Berntrop-féle gravimetriás módszerrel (referencia-módszer). 3. rész: Speciális esetek

Kosárba tesz

MSZ ISO 8262-1:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tejtermékek és tejalapú élelmiszerek. A zsírtartalom meghatározása Weibull–Berntrop-féle gravimetriás módszerrel (referencia-módszer). 1. rész: Csecsemő-élelmiszerek

Kosárba tesz

MSZ ISO 6732:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej és tejtermékek. A vastartalom meghatározása. Spektrometriás módszer (referencia-módszer)

Kosárba tesz

MSZ ISO 6611:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej és tejtermékek. Az élesztő- és/vagy penészgombák telepképző egységeinek megszámlálása. Telepszámlálásos módszer 25 °C-on

Kosárba tesz

MSZ ISO 5738:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej és tejtermékek. A réztartalom meghatározása. Fotometriás módszer (referencia-módszer)

Kosárba tesz

MSZ ISO 22935-3:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 3. rész: A termékleírásban szereplő érzékszervi tulajdonságoknak való megfelelés pontozásos értékelési módszere

Kosárba tesz

MSZ ISO 22935-2:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 2. rész: Érzékszervi vizsgálati módszerek

Kosárba tesz

MSZ ISO 22935-1:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 1. rész: A bírálók toborzása, kiválasztása, képzése és folyamatos ellenőrzése

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22184:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej és tejtermékek. A cukortartalom meghatározása. Nagy hatékonyságú anioncserés kromatográfia pulzáló amperometriás kimutatási módszerrel (HPAEC-PAD) (ISO 22184:2021)

Kosárba tesz