Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 69

MSZ 21391-1:1994 Magyar nyelvű! Visszavont!

Gyorsfagyasztott élelmiszerek előfőzöttségének vizsgálata. A peroxidázenzim aktivitásának kimutatása

Kosárba tesz

MSZ ISO 750:1993 Magyar nyelvű! Visszavont!

Gyümölcs- és zöldségtermékek titrálható savtartalmánakmeghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 751:1993 Magyar nyelvű! Visszavont!

Gyümölcs- és zöldségtermékek vízben oldhatatlan anyagtartalmának meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 7466:1991 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek 5-hidroxi-metil-furfurol tartalmának meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 6557-2:1991 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek aszkorbinsav-tartalmának meghatározása titrimetriás és spektrometriás módszerrel

Kosárba tesz

MSZ ISO 6557-1:1991 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek aszkorbinsav-tartalmának meghatározása fluorometriás módszerrel

Kosárba tesz

MSZ 1804:1989 Magyar nyelvű!

Citrusalapú gyümölcslékészítmények látszólagos rosttartalmának meghatározása

Kosárba tesz

MSZ 1801:1989 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek érzékszervi bírálata

Kosárba tesz

MSZ 17591:1986 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek hangyasavtartalmának meghatározása

Kosárba tesz

MSZ 3625:1986 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek cukortartalmának meghatározása

Kosárba tesz