Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 6557-2:1991
Dokumentumazonosító
064484
Cím
Tartósított élelmiszerek aszkorbinsav-tartalmának meghatározása titrimetriás és spektrometriás módszerrel
Angol cím
Fruits, vegetable and derived products. Determination of ascorbic acid content. Part 2: Routine methods
ICS
67.080.01 Gyümölcsök, zöldségek és a belőlük készült termékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1992-01-15
További adatok
Forrás
idt ISO 6557-2:1984
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2149874) ,
oldalszáma
5 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 6557-2:1991

1992-01-15

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok