Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 276

MSZ EN ISO 7932:2004/A1:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a feltételezett Bacillus cereus megszámlálására. Telepszámlálásos módszer 30 °C-on. 1. módosítás: Kiegészítés választható vizsgálatokkal (ISO 7932:2004/Amd 1:2020, 2020. augusztusi helyesbített változat)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6579-1:2017/A1:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Salmonella kimutatására, számlálására és szerotipizálására. 1. rész: A Salmonella spp. kimutatása. 1. módosítás: Az inkubálási hőmérséklet szélesebb tartománya, a D melléklet státuszának módosítása, valamint az MSRV és az SC összetételének helyesbítése (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 19036:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A mérési bizonytalanság becslése mennyiségi meghatározásokhoz (ISO 19036:2019)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 19036:2020 Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A mérési bizonytalanság becslése kvantitatív meghatározásokhoz (ISO 19036:2019)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-6:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 6. rész: A választható (saját) módszerek validálásának protokollja mikrobiológiai megerősítési és tipizálási eljárások esetében (ISO 16140-6:2019)

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-2:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 2. rész: Zeller (Apium graveolens). Specifikus DNS-szekvencia kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-1:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 1. rész: Általános szempontok

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-2:2020 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 2. rész: Zeller (Apium graveolens). Specifikus DNS-szekvencia kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-1:2020 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 1. rész: Általános szempontok

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 15216-2:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Hepatitis A és a norovírus meghatározására valós idejű RT-PCR-rel. 2. rész: Kimutatási módszer (ISO 15216-2:2019)

Kosárba tesz