Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 1988-2:1999
Dokumentumazonosító
071878
Cím
Élelmiszerek. Szulfitmeghatározás. 2. rész: Enzimes módszer
Angol cím
Foodstuffs - Determination of sulfite - Part 2: Enzymatic method
Alkalmazási terület
This European Standard specifies an enzymatic method for the determination of the sulfite content, expressed as sulfur dioxide, in foodstuffs. Other sulfur-containing substances such as sulfate, sulfide or thiosulfate do not interfere with the determination. Carbonyl-sulfite complexes react as free sulfites. Isothiocyanates occuring in, e.g. mustard interfere with the determination. The method is not applicable to cabbages, dried garlic, dried onions, ginger, leeks and soy protein.
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
67.220.20 Élelmiszer-adalékanyagok
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1999-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 1988-2:1998
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 60299) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 1988-2:1999

1999-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok