Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 12138:1999
Dokumentumazonosító
071706
Cím
Gyümölcs- és zöldséglevek. A D-almasavtartalom enzimes meghatározása. NAD-spektrometriás módszer
Angol cím
Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-malic acid content - NAD spectrometric method
Alkalmazási terület
This draft European Standard specifies an enzymatic method for the determination of the total content of D-malic acid, in fruit and vegetable juices and related products.
ICS
67.160.20 Nem alkoholos italok
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1999-12-01
További adatok
Forrás
idt EN 12138:1997
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 53664) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 12138:1999

1999-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok