Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 12137:1999
Dokumentumazonosító
071705
Cím
Gyümölcs- és zöldséglevek. A borkősav meghatározása szőlőlevekben. Nagy felbontású folyadékkromatográfiás módszer
Angol cím
Fruit and vegetable juices - Determination of tartaric acid in grape juices - Method by high performance liquid chromatography
Alkalmazási terület
This draft European Standard specifies a method for the determination of tartaric acid in grape juices by high performance liquid chromatography (HPLC).
ICS
67.160.20 Nem alkoholos italok
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1999-12-01
A visszavonás napja
2024-07-01
További adatok
Forrás
idt EN 12137:1997
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 35987) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 12137:1999

1999-12-01 - 2024-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok