Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3640-1:1988
Dokumentumazonosító
063044
Cím
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Fogalommeghatározások
Angol cím
Microbiological examination of meat and meat products. Terminology
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1989-04-15
A visszavonás napja
2016-12-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék; 2016/09: Visszavonási szándék; 1990/05: Helyesbítés
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1200209) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3640-1:1988

1989-04-15 - 2016-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok