Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3640-4:1986
Dokumentumazonosító
061487
Cím
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Aerob mikrobák legvalószínűbb számának meghatározása folyékony tápközegben
Angol cím
Microbiological examination of meat and meat products. Determination of MPN of aerobic microbes in liquid media
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1987-02-15
A visszavonás napja
2013-10-01
További adatok
Forrás
neq KGST SZT 4248-83:1983; neq ISO 4833:1978
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2012/11: Visszavonási szándék; 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1562402) ,
oldalszáma
12 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3640-4:1986

1987-02-15 - 2013-10-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok