Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 4900 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3727-1:1985
Dokumentumazonosító
060193
Cím
Tejföl, tejszín és ízesített tejszínhab vizsgálata. A szárazanyag-tartalom meghatározása és a zsírmentes szárazanyag-tartalom kiszámítása
Angol cím
Testing of sour cream, whipping cream and flavoured whipped cream. Determination of dry matter content, calculation of solids non-fat content
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1985-08-15
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 325228) ,
oldalszáma
3 oldal; B kategória
ára
Nettó: 4900 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6174 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6223 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3727-1:1985

1985-08-15

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok