Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3727-2:1985
Dokumentumazonosító
060112
Cím
Tejföl, tejszín és ízesített tejszínhab vizsgálata. A titrálható savasság meghatározása és a plazmasavfok kiszámítása
Angol cím
Testing of sour cream, whipping cream and flavoured whipped cream. Determination of titritable acidity, calculation of acidity of milkplasma
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1985-07-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 527499) ,
oldalszáma
5 oldal; C kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3727-2:1985

1985-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok