Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 4900 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3607-2:1971
Dokumentumazonosító
008765
Cím
Tartósított élelmiszerek. Vízfelvevőképesség és főzési idő meghatározása
Angol cím
Processed foodstuffs. Determination of water absorbing capacity and cooking time
ICS
67.080.01 Gyümölcsök, zöldségek és a belőlük készült termékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1971-08-15
A visszavonás napja
2016-07-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék; 2016/04: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 364691) ,
oldalszáma
4 oldal; B kategória
ára
Nettó: 4900 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6174 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6223 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3607-2:1971

1971-08-15 - 2016-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok