Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3640-22:1984
Dokumentumazonosító
001797
Cím
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Penész- és élesztőszám meghatározása
Angol cím
Microbiological examination of meat and meat products. Enumeration of moulds and yeasts
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1985-02-15
A visszavonás napja
2002-07-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2001/08: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1675028) ,
oldalszáma
12 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3640-22:1984

1985-02-15 - 2002-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok