Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3640-15:1977
Dokumentumazonosító
001790
Cím
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Botulinumtoxin kimutatása
Angol cím
Microbiological examination of meat and meat products. Detection of botulinumtoxin
Alkalmazási terület
E szabvány tárgya a clostridium botulinum obligát anaerob spórás baktérium különböző típusai által termelt méreganyag (botulinumtoxin) kimutatása állatkísérletben: - ellenőrző vizsgálat során a tenyésztett és vadon élő emlős álatok, baromfi, szárnyasvad húsából, valamint az ezek felhasználásával készült élelmiszerekből; - tartályba zárt teljes- és félkonzervekből; vízi eredetű álati termékekből (pl. hal, rák, béka, csiga, osztriga); - a felsorolt termékekből nyert mikrobatenyészetekből.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1978-02-15
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék; 2016/04: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1642443) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3640-15:1977

1978-02-15

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok