Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3640-14:1976
Dokumentumazonosító
001789
Cím
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Clostridium botulinum kimutatása
Angol cím
Microbiological examination of meat and meat products. Detection of clostridium botulinum
Alkalmazási terület
E szabvány tárgya: - a tenyésztett és a vadon élő emlős állatok húsának, - a baromfi és szárnyasvad húsának, - a vízi eredetű állati termékeknek (hal, rák, béka, csiga, osztriga stb.) és a mindezek és a mindezek felhasználásával készült élelmiszereknek (a továbbiakban hús); valamint ezek gyártása során felhasznált: -ipari alap-, segéd- és adalékanyagoknak, továbbá a feldolgozással, szállítással, tárolással, kereskedelmi és vendéglátóipari forgalommal kapcsolatos mindennemű tevékenység során igénybevett: -anyagoknak -eszközöknek -gépi berendezéseknek bármely élelmiszerhigiéniai okból végzett mikrobiológiai vizsgálata során a Clostridium botulinum vegetatív sejtek és spórák ** kimutatásának vizsgálati módszerei.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1977-04-15
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék; 2016/04: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2308606) ,
oldalszáma
17 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3640-14:1976

1977-04-15

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok