Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11360 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3640-12:1979
Dokumentumazonosító
001787
Cím
Húsok és húsalapú élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Escherichia coli kimutatása és számának meghatározása folyékony táptalajból
Angol cím
Microbiological examination of meat and meat products. Detection and determination of escherichia coli in liquid medium
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1980-06-01
A visszavonás napja
2014-06-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2014/01: Visszavonási szándék; 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2344865) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 11360 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 14314 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 14427 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3640-12:1979

1980-06-01 - 2014-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok