Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11360 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 16466-1:2025
Dokumentumazonosító
185330
Cím
Élelmiszerek eredetiségvizsgálata. Az ecetsav és a víz izotópelemzése ecetben. 1. rész: Az ecetsav ^2ˇH-NMR-elemzése
Angol cím
Food authenticity. Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar. Part 1: ^2ˇH-NMR analysis of acetic acid
Alkalmazási terület
This document specifies an isotopic method to control the authenticity of vinegar and food containing vinegar as an ingredient (for example Aceto Balsamico di Modena), with a density below 1,28 g/cm3. This method is applicable on acetic acid of vinegar (from wine, cider, agricultural alcohol, etc.) in order to characterize the botanical origin of acetic acid and to detect adulterations of vinegar using synthetic acetic acid or acetic acid from a non-allowed origin (together with the method described in EN 16466-2). The isotopic analysis of the extracted acetic acid by 2H-NMR is based on a similar method already normalized for wine analysis[10].
ICS
67.220.10 Fűszerek és ízesítők
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2025-03-01
További adatok
Forrás
idt EN 16466-1:2024
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1466119) ,
oldalszáma
16 oldal; K kategória
ára
Nettó: 11360 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 14314 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 14427 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN 16466-1:2025

2025-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok