Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO/TS 27106:2024
Dokumentumazonosító
184030
Cím
Sajt. Az A-nizin-tartalom meghatározása, LC-MS-sel és LC-MS-MS-sel
Angol cím
Cheese. Determination of nisin A content by LC-MS and LC-MS-MS
Alkalmazási terület
This Technical Specification specifies a method for the quantitative determination of the nisin A content in cheese. The method is suitable for measuring low levels of nisin A with a quantification limit of 1 mg/kg. NOTE Nisin is a peptide produced by some bacteria (e.g. Lactococcus lactis subsp. Lactis) inhibiting or destroying other microorganisms. It is widely used as a natural preservative for foods, e.g. vegetables, cheese, meat, and cacao. In cheese making, nisin is used to prevent late blowing. Its use is restricted to maximum levels in the final product. Nisin appears in two forms, nisin A and nisin Z, which differ in one amino acid. This method is applicable to the determination of nisin A only.
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2024-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO/TS 27106:2009
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1331352) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO/TS 27106:2024

2024-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok