Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9880 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO/TS 22113:2024
Dokumentumazonosító
184029
Cím
Tej és tejtermékek. A tejzsír titrálható savasságának meghatározása
Angol cím
Milk and milk products. Determination of the titratable acidity of milk fat
Alkalmazási terület
This Technical Specification specifies a routine method for determining the titratable acidity of milk fat. The method is applicable to milk fat obtained from: a) raw milk; b) heat-treated milk; c) milk reconstituted from milk powder; d) cream with any fat content, provided the product is diluted so as to obtain a mass fraction of between 4 % and 6 % fat. The method is not applicable to fermented milk or milk that has undergone bacterial or enzymatic damage. NOTE 1 The titration procedure can also be applied to fat separated from several other dairy products. NOTE 2 This Technical Specification is designed for batches of test samples of between five and several hundred test portions per day.
ICS
67.100.10 Tej és feldolgozott tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2024-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO/TS 22113:2012
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1493696) ,
oldalszáma
20 oldal; K kategória
ára
Nettó: 9880 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 12449 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 12548 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO/TS 22113:2024

2024-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok