Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 7300 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO/TS 11869:2024
Dokumentumazonosító
184021
Cím
Fermentált tejtermékek. A titrálható savasság meghatározása. Potenciometriás módszer
Angol cím
Fermented milks. Determination of titratable acidity. Potentiometric method
Alkalmazási terület
This Technical Specification specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yoghurt, flavoured yoghurt, fruit yoghurt, drinking yoghurt, fresh cheese with or without fruit, buttermilk with or without fruit, and other fermented milk products.
ICS
67.100.99 Egyéb tejtermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2024-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO/TS 11869:2012
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1395739) ,
oldalszáma
12 oldal; F kategória
ára
Nettó: 7300 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 9198 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 9271 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO/TS 11869:2024

2024-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok