Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 6732:2023
Dokumentumazonosító
182177
Cím
Tej és tejtermékek. A vastartalom meghatározása. Spektrometriás módszer (referencia-módszer)
Angol cím
Milk and milk products. Determination of iron content. Spectrometric method (Reference method)
Alkalmazási terület
This International Standard specifies a spectrometric reference method for the determination of the iron content of milk and milk products. This method is applicable to - milk, skimmed milk, whey and buttermilk; - plain yogurt and skimmed yogurt; - evaporated milk and sweetened condensed milk; - dried whole and skimmed milk, dried whey and dried buttermilk; - cream and butter; - anhydrous butterfat, butteroil, butterfat and ghee; - ice-cream; - cheese of various ages, and processed cheese; - caseins, caseinates and coprecipitates.
ICS
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2023-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO 6732:2010
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 790678) ,
oldalszáma
17 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 6732:2023

2023-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok