Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11980 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 11053:2021
Dokumentumazonosító
676354
Cím
Növényi zsírok és olajok. Kakaóvaj-ekvivalensek meghatározása tejcsokoládéban
Angol cím
Vegetable fats and oils. Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Alkalmazási terület
This International Standard specifies a procedure for the detection and quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) and milk fat (MF) in milk chocolate by triacylglycerol (TAG) profiling using high-resolution capillary gas-liquid chromatography (HR-GLC), and subsequent data evaluation by simple and partial leastsquares regression analysis. CBE admixtures can be detected at a minimum level of 0,5 g CBE/100 g milk chocolate and quantified at a level of 5 % mass fraction CBE addition to milk chocolate with a predicted error of 0,7 g CBE/100 g milk chocolate.
ICS
67.190 Csokoládé
67.200.10 Állati és növényi zsírok és olajok
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2021-02-01
További adatok
Forrás
idt ISO 11053:2009
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 576326) ,
oldalszáma
27 oldal; N kategória
ára
Nettó: 11980 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15095 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15215 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 11053:2021

2021-02-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok