Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 22935-3:2019
Dokumentumazonosító
670919
Cím
Tej és tejtermékek. Érzékszervi vizsgálat. 3. rész: Útmutató a termékleírásban szereplő érzékszervi tulajdonságoknak való megfelelés pontozásos értékelési módszerére
Angol cím
Milk and milk products. Sensory analysis. Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
Alkalmazási terület
This part of ISO 22935?IDF 99 gives guidance on a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms. The method is especially applicable in process and quality control performed regularly on a larger number of samples and/or with some time pressure and/or with a limited number of expert assessors available. The results from the method may be part of product classification systems for domestic and international trade. Classification systems are not covered by this part of ISO 22935?IDF 99.
ICS
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2019-03-01
A visszavonás napja
2023-07-01
További adatok
Forrás
idt ISO 22935-3:2009
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 312909) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 9200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 11592 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 11684 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 22935-3:2019

2019-03-01 - 2023-07-01